A kosár tartalma: 0 elem

szeptember 25: Eufrozina, Kende

Ön a(z) 9139127. látogatónk.
 

Tisztelt vásárlóink!

RENDELÉSFELVÉTEL

Rendelését leadhatja telefonon (06-(70)386-30-40) hétköznap 9.00-19.00 óráig, szombaton 9.00-15.00 óráig, vasárnap 10.00-14.00 óráig. A nap bármely szakában e-mailben (rendeles@viragvonal.hu), weboldalunkon (www.viragvonal.hu) a kosár funkció használatával.

Rendeléseiket Budapesten 4 órán belül igyekszünk teljesíteni, vidéken előzetes megbeszélés szerint. Előfordul, hogy olyan különleges kéréssel fordul hozzánk, amelyet anyaghiány miatt nem tudunk azonnal teljesíteni, ebben az esetben kollégáinkkal kell egyeztetnie az időpontot.


HÁZHOZSZÁLLÍTÁSI TARIFÁK

Szállítási díjainkat a megrendelési nagyságától függően telefonon egyeztetjük.

FIZETÉSI MÓDOK

KÉSZPÉNZ:
-Személyes vagy telefonos (06-(70)386-30-40) egyeztetés után futárszolgálattal. Amennyiben Ön a címzett, futárunk kiszállítja a rendelt árut és Ön helyben rendezi a számlát (utánvétel). Ha a címzett nem Ön és a virágot a fizetés után egy másik helyre kell szállítani, akkor ennek a költsége Önt terheli, azaz a virág árán túl a távolságtól függő összeget is fizetnie kell.

POSTAI CSEKK:
-Rózsaszín postai átutalási csekken is fizetheti rendelését. A befizetést igazoló csekk bemutatása vagy átfaxolása (06-(70)386-30-40) után teljesítjük kérését. A postai átutalás átfutási ideje átlagosan 2-3 munkanap. A csekken a következő címet kell feltüntni: Barbero kft. 1091 Budapest, Üllői út 23. fsz. 1. és természetesen a feladó nevét és címét.

BANKI ÁTUTALÁSSAL:
-Banki átutalással történő vásárlás esetén a rendelt áru kiszállítására csak az ellenérték bankszámlánkra történő megérkezése után van lehetőség. A banki átutalás átlagos átfutási ideje 1-2 munkanap.
Bankszámlaszámunk: CIB 1070206-22469009-51100005, Barbero kft.

ON-LINE KÁRTYÁS FIZETÉS:
-Ezen szolgáltatásunk kialakítása folyamatban van.


KEDVEZMÉNYEK

Generation World International (GWI) kártyával és Virágvonal törzskártyával rendelkező vásárlóink részére 10% kedvezményt biztosítunk minden termékünk árából. Virágvonal törzsvásárlói kártya az első vásárlás alkalmával igényelhető.


MINŐSÉGI GARANCIA

Tekintettel arra, hogy a virág egy naponta beérkező friss termék, elképzelhető, hogy az Ön által választott áru valamelyik összetevője épp nincs raktáron. Ön tehát jellegében olyan készítményt kap, mint amilyet választott, de nem garantáljuk, hogy pontosan ugyanazt. Természetes, hogy egy vörös rózsacsokor kizárólag vörös lehet, de egy színes tavaszi kompozícióban a virágok és a kiegészítők színe változhat. Ön tehát egy ehhez hasonló csokrot kap, stílusában, formájában azonban garantáltan azt, amit választott. A Virágvonal a legfrissebb virágot a leggyorsabban küldi el Önnek. Amennyiben bennünket választ biztosíthatjuk, hogy csokra a virág fajtájától függően napokig, de lehet hogy hetekig lakása, irodája dísze lesz. Ha bárminemű kifogása vagy kérdése van, hívja a virágvonalat (06-(70)386-30-40) vagy írjon nekünk az info@viragvonal.hu címre.


Vissza a főoldalra
 
 

Virágvonal | Tel.: (70)386-30-40